duminică, 1 aprilie 2012

Carpe Diem

Ne naștem, creștem, trecem prin prima zi de școală, capacitate, primul sărut, majorat, bacalaureat, anii studenției...trecem prin niște momente extraordinare fără să ne dăm seama că, de fapt, viața se poate duce la fel de simplu și ușor cum a apărut....viața e ca o flacără de lumânare care la cea mai mică adiere se stinge? Da! Viața e ca un fir de ață ce poate fi tăiat și de o lamă tocită de vreme? Da! Viața e ca o picătură de apă ce se poate evapora într-o secundă într-o zi frumoasă de vară? Da!
Am sperat să fie o glumă proastă de 1 aprilie, am sperat că vrei sa fii sarcastic știindu-te teribil de amuzat, am sperat că nu văd/aud bine...Încă refuz să cred! Tuturor ne vei lipsi, ne va lipsi umorul tău, ne va lipsi persoana ta...
   Ștefan: Hey!
   Bianca: Hello stranger!
   Ș: Stranger? :))
   B: Sau trebuia să spun...long time no talk and see :)
   Ș: Suntem prieteni demult. Da, da:)) Ce mai faci?
   B: Obosită, antrenamente, licență, viață de studentă. Tu?
   Ș: La mare, am un proiect aici o lună. Mai ești măritată? :))
   B: Frumos, te distrezi. Nu am fost și nici nu sunt :)
   Ș: Oooo, e momentul meu! :))
   B: La fel de nebun ai rămas.
   Ș: Cerebral, nicidecum nebun. Când mă întorc trebuie să ne vedem, știu că avem niște lucruri în comun.
   B: Sună bine, ok.

Acum câteva săptămâni...o lună am vorbit ultima oară. Ar fi trebuit să ne vedem...din păcate nu am mai avut timp. Îmi pare rău Ștefan! Ai grijă de tine acolo sus!

2 comentarii:

 1. Buna ziua,

  Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

  Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
  Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

  dumitru_gabriela31@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere