marți, 5 iulie 2011

Hello Goodbye!


Uite așa trece timpul....uite așa într-o lună și ceva ți se poate schimba viața la 360 de grade! Uite așa „ieri” credeai că aia e viața pe care ți-o dorești, dar uite așa, dintr-o dată ți-ai dat seama că lucrurile stau exact invers!
Timpul trece, noi ne mai maturizăm puțin, ne amuzăm de comportamentul de care dau dovadă unii dintre noi, ne distrăm cu prietenii, îi apreciem pe cei care merită, câștigăm prieteni noi care merită toată aprecierea noastră, terminăm facultatea, luăm licența...
Dacă la început eram extrem de jos din punct de vedere psihic, credeam că toate problemele s-au oprit la mine și că nu voi putea duce la bun sfârșit ceea ce mi-am propus...acum văd că de fapt lucrurile astea m-au făcut mult mai puternică și am încheiat cu brio un întreg capitol din viața mea!

Da, acum pot spune că sunt fericită și mulțumită de mine!

10 comentarii:

  1. Asa DA!!! Asa-mi place de tine!! Stii vorba `ceea: "Tot Raul spre Bine"! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Mersiiii mult:* Si da, cu siguranta tot raul a fost spre bine....un bine extraordinar de bine :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Te invidiez ca ai scapat de facultate...felicitari! Mai am cateva luni si am sa scap la randul meu de "invatamantul superior", pana atunci ms de comentariu si bafta!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu e chiar asa....uite, acum imi e dor, chiar daca a fost o perioada destul de grea. Un sfat: profita de lunile astea care ti-au mai ramas, sa ramai apoi cu amintiri frumoase! Multa bafta in sesiuni si la licenta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ms de sfat si de urari...am sa incerc sa profit, dar nu stau eu asa rau cu nostalgia, mi-am mancat prea multi nervi cu faculta ca sa-mi para rau dupa ceva...oricum am sa tin legatura cu prietenii care mi-am facut in facultate, deci sper sa fie o situatie win-win :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Trebuie sa profiti, acelasi sentiment il aveam si eu: doar nu m-a chinuit degeaba si sa nu ma aleg cu nimic! Nu a fost cazul, pe langa o educatie foarte ok, m-am ales cu niste prieteni extraordinari! Sunt sigura ca si tu vei spune acelasi lucru la anu, pe vremea asta:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Sper...daca nu, ramai datoare (glumesc :D)

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa ne auzim cu bine peste un an atunci. Daca nu, fac cinste...o cafea?:D

    RăspundețiȘtergere
  9. De acord :)) daca nu, the coffe is on me :))

    RăspundețiȘtergere
  10. Sa traim, sa ne auzim cu bine peste 1 an:))

    RăspundețiȘtergere