duminică, 30 mai 2010

Nu accept nimic...decât fericire!


În România criza e în floare, mai toate firmele dau faliment şi cu toate astea aleşii ţării se gândesc ce şi cum să mai tot fure. Nu-i bai, termin facultatea şi plec de aici să-mi găsesc fericirea în altă parte. Aici, cuvântul "fericire" este strict interzis. De vreo lună de zile nu m-am simţit tocmai bine; nu e problemă, am învăţat să nu mai subestimez sănătatea. Merg pe stradă şi nu văd altceva decât feţe triste. "Băi oameni buni!", ce aţi păţit? Vreţi să fiţi fericiţi dar nu faceţi niciun efort pentru lucrul acesta....Zâmbiţi, ce naiba! Doar e gratis! Se apropie sesiunea, în ultimul timp nu am avut o relaţie foarte bună cu anumiţi profesori...poate de data asta o să rămân cu restanţe pe vară. Nu-i bai, eu mă bucur că se apropie vacanţa de vară. Acum ceva zile mi s-a rupt o unghie! Ah, la dracu'! Dar, stai puţin...şi aşa voiam să încerc oja aia albastră, şi cu unghiile mari nu arăta foarte bine. So, I'm happy!:D...Merg pe stradă, iar se găseşte câte unu' să mă fluiere sau să ma claxoneze. Oameni fără caracter, nu poţi avea pretenţii de la ei. Dar nu mă supăr, ştiu că atunci când ajung acasă, mă aşteaptă cineva care mă iubeşte şi are grijă de mine indiferent de cât de bine arăt, de cât de provocator mă îmbrac sau de cât de aranjată sunt! Aseară am ajuns foarte târziu acasă şi, ce-i drept, eram puţin supărată că nu făcusem prezentarea la TPT, nu aveam niciun chef, eram obosită...Dar, Mink a venit cu o idee..."Hai să stăm mâine acasă, să ne relaxăm" :))...şi uite aşa există rezolvare pentru orice, există un strop de fericire în orice...doar caută-l!

P.S După ce am scris postarea, eram puţin supărată pentru că ştiam că lipseşte ceva...Oare ce? Pisicuţa vecinilor care tocmai ce a venit, pe balcon, ca de obicei! Bună Miţi!

miercuri, 26 mai 2010

Viața...e o scânteie!


„Viața e o scânteie” - acestea sunt cuvintele marelui om Jean Constantin, care azi nu mai e printre noi...și avea dreptate...Deja cuvintele sunt de prisos...Iată o poză care să ne amintească de el așa cum era: galant, plin de viață și întotdeauna vesel!

luni, 17 mai 2010

Adevărat sau fals?












Stai şi umbli cât e ziulica de lungă pe Internetul ăsta...are el şi avantaje, şi dezavantaje...Eu, una, sunt foarte încântată de faptul că am reuşit, în sfârşit, să mă joc cu programele de editat poze (Photoshop, Photoscape, Noiseware, etc).Poate fac o meserie din asta, nu de alta dar un tip care editează poze pentru marile vedete de la Hollywood percepe o taxă de 1000 dolari. Drăguţ, huh?:D Iată unul dintre multele exemple pe care le-am făcut! (Îmi cer scuze, dar claritatea pozei lasă de dorit pentr că le-am unit în una singură)

luni, 10 mai 2010

Stare...de visare


...raza aia puternică de soare îmi tot chinuie pleoapele să se despartă unele de celelalte...Încerc să împiedic lucrul ăsta, încerc să mai rup câteva minute de somn, dar în zadar. Raza de soare iese învingătoare...M-am trezit! Vântul adie uşor, firicele de nisip se plimbă pe tot corpul meu, iar o frunză de portocal îmi fereşte sânii de soare...Mă ridic, mă întind şi ma uit în jur: apă cristalină cât cuprinde, câţiva pomi si nisip auriu...Îmi frec ochii. Visez? Nicidecum! Văd că nu e nimeni pe langă mine, arunc repede costumul de baie în nisip şi alerg în apa rece...

joi, 6 mai 2010

Ştiaţi că (2) :



  • trecerea alimentelor din gură în stomac durează 7 secunde?
  • părul omenesc poate suporta o greutate de 3 kg?
  • osul şoldului este mai tare decât cimentul?
  • inima unei femei bate mai repede decât a unui bărbat?
  • femeile clipesc de 2 ori mai des decât bărbaţii?
  • corpul tău utilizează 300 de muşchi numai pentru a se menţine în echilibru atunci când stai în picioare?
  • penisul unui bărbat e în medie de 3 ori măsura degetului său mare de la mână?
  • dacă saliva ta nu poate dizolva un anume aliment nu-l poţi savura?
Pun pariu că fetele care au citit postarea asta au terminat deja de analizat tot, în timp ce băieţii continuă sa facă măsurători...:)))