duminică, 30 mai 2010

Nu accept nimic...decât fericire!


În România criza e în floare, mai toate firmele dau faliment şi cu toate astea aleşii ţării se gândesc ce şi cum să mai tot fure. Nu-i bai, termin facultatea şi plec de aici să-mi găsesc fericirea în altă parte. Aici, cuvântul "fericire" este strict interzis. De vreo lună de zile nu m-am simţit tocmai bine; nu e problemă, am învăţat să nu mai subestimez sănătatea. Merg pe stradă şi nu văd altceva decât feţe triste. "Băi oameni buni!", ce aţi păţit? Vreţi să fiţi fericiţi dar nu faceţi niciun efort pentru lucrul acesta....Zâmbiţi, ce naiba! Doar e gratis! Se apropie sesiunea, în ultimul timp nu am avut o relaţie foarte bună cu anumiţi profesori...poate de data asta o să rămân cu restanţe pe vară. Nu-i bai, eu mă bucur că se apropie vacanţa de vară. Acum ceva zile mi s-a rupt o unghie! Ah, la dracu'! Dar, stai puţin...şi aşa voiam să încerc oja aia albastră, şi cu unghiile mari nu arăta foarte bine. So, I'm happy!:D...Merg pe stradă, iar se găseşte câte unu' să mă fluiere sau să ma claxoneze. Oameni fără caracter, nu poţi avea pretenţii de la ei. Dar nu mă supăr, ştiu că atunci când ajung acasă, mă aşteaptă cineva care mă iubeşte şi are grijă de mine indiferent de cât de bine arăt, de cât de provocator mă îmbrac sau de cât de aranjată sunt! Aseară am ajuns foarte târziu acasă şi, ce-i drept, eram puţin supărată că nu făcusem prezentarea la TPT, nu aveam niciun chef, eram obosită...Dar, Mink a venit cu o idee..."Hai să stăm mâine acasă, să ne relaxăm" :))...şi uite aşa există rezolvare pentru orice, există un strop de fericire în orice...doar caută-l!

P.S După ce am scris postarea, eram puţin supărată pentru că ştiam că lipseşte ceva...Oare ce? Pisicuţa vecinilor care tocmai ce a venit, pe balcon, ca de obicei! Bună Miţi!

10 comentarii:

 1. Uite asa ca nici eu nu ma duc la TPT! Na! :D

  RăspundețiȘtergere
 2. De Anda si Ioana stiu sigur ca da:)))

  RăspundețiȘtergere
 3. incivicelor!

  PS: daca era poza pe hai faiv aveai la comentarii despre bust ... =))

  RăspundețiȘtergere
 4. Ce putea sa spuna si miss Ilana...Eu vorbesc aici de fericire si tu ce faci? :)))

  RăspundețiȘtergere
 5. ooo, dar si eu, de fericirea altora :))

  RăspundețiȘtergere
 6. la noi , romanii , e o problema de gandire in grup..suntem cam pesimisti si puturosi asa :P...zambim doar la un pahar de bere..ca doar suntem pe locu' 2 in Europa la alcoolici :))

  RăspundețiȘtergere
 7. Din pacate, in curand nu ne vom mai bucura nici la acel pahar de bere....de fapt, asta vad eu:)....Si da, suntem fruntasi numai la clasamente din astea...negative:))

  RăspundețiȘtergere