sâmbătă, 9 octombrie 2010

Relax!


Ce îmi place mie? În momentul de faţă, îmi place să stau, să lenevesc ( nu prea văd ce ai putea face pe o aşa vreme). Îmi place sî vin de la frig, să intr în casă unde să găsesc căldurica aia, atât pe interior cât şi la exterior; îmi place să mă îmbrac în pijămăluţele mele călduroase şi pufoase, să îmi pun în picioare botoşeii comozi, să ma aşez în mijlocul patului cu laptopul în braţe, să mă joc, să citesc sau să fac orice altceva ce mă duce cu gândul la ceva plăcut; să am ceaiul fierbinte pe masă, câţiva biscuiţi sau o prăjiturică, lumina să fie stinsă şi să aprind veioza aia mov şi aia portocalie; să-mi pun căştile şi să ascult muzică, aproape orice fel de muzică....

Îmi place să mă simt bine şi dacă nu e aşa, să fac în aşa fel încât să mă simt extraordinar de bine!

10 comentarii:

  1. mi-a zis mama că acasă a nins.
    Am stat toată ziua în vârful patului cu laptopul în brațe. Cu o cană de lapte cu ciocolată și biscuiți. cheers, mate! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. La noi a plouat intr-una...In rest, imi place cum ti-ai petrecut ziua:X

    RăspundețiȘtergere
  3. cand apuc sa fac tot ce ai scris tu in postare( mai putin sa aprind veiozele, am una si buna alba si o ador) consider ca e o zi reusita:))

    RăspundețiȘtergere
  4. :)) Ai foarte mare dreptate! Asta am facut miercuri dupa amiaza, dupa cele 6 ore de tcti si m-am simtit al naibii de bine:D

    RăspundețiȘtergere
  5. Bună Ziua!
    Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
    Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
    Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
    Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
    Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
    Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
    Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul ascultawhisper sau un email ascultawhisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
    Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

    RăspundețiȘtergere
  6. ehee ce`ti mai place cu gogoasa la caldura :))) parca te aud...." du`te si adu` si mie biscutii din dulap" Saracu` Gog..:)))

    RăspundețiȘtergere
  7. Hai hai....ca merit si eu putin rasfat;;):D

    RăspundețiȘtergere
  8. O viata optimista duce spre un mare succes!! :x Asadar.. nu stiu ce voi face eu, sunt foarte optimista pentru o pesimista =))

    RăspundețiȘtergere
  9. Si au am avut o zi asemanatoare dupa 8 ore de cursuri , am ajuns acasa , am fct dush si atunci mi-am dat seama cat de confortabili sunt papucii pufosi de casa si cat de bine ma simt intinsa in pat... ah , noi fetele, mereu vrem rasfat:))

    RăspundețiȘtergere
  10. Pai da, vrem rasfat:D Dar nu degeaba;)) Adica dupa munca, si rasplata:D Cum ai zis si tu, dupa 8 ore de cursuri:D

    RăspundețiȘtergere