vineri, 17 septembrie 2010

NU!


Aveţi vreo problemă legată de dantură? Nu contează cât de mică e, fraţilor, nu staţi aşa...Daţi fuga la dentist din timp să nu ajungeţi să înduraţi dureri îngrozitoare...Vă spun asta cu mîna pe inimă, din proprie experienţă...şi abia am început să simt durerea...Aveţi grijă de voi şi de sănătatea voastră!


P.S: oricum, nu se compară cu durerea de gaură în limba :D

8 comentarii:

  1. durerea de gaura de limba, nu e cine stie ce :D cel putin la mine chiar nu s-a simtit..pe cand la dantura, aoleu si of,of,of.

    RăspundețiȘtergere
  2. La mine a fost teroare cea din limba...5 zile no food:)))...iar acum, abia am inceput, am trecut relativ bine de primul hop...Joi ma asteapta o alta seara de calvar:))

    RăspundețiȘtergere
  3. si tu, joi? yay, o sa suferim amandoua. :))
    Eu, in SFARSIT, ma duc joi la dentist, fiind programata pentru 23 sept. de acum o LUNA. :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am fost si ieri, si o sa ma tot duc...Pentru o luna sunt abonata saptamanal:( Doamne, cat urasc durerea de dinti :-<

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu una sper să nu mai păţească NIMENI ca mine! Nici măcar duşmanii! Am fost la începutul liceului la dentist, şi mi-a pus o plombă aiurea, care a picat după vreo doi ani, lăsând după ea dureri şi o mare frică de nenea dentistu`...Din fericire, am cunoscut vara asta o doamnă dentist la care am mers şi am aflat că eu trebuie să rezolv alte probleme, să fiu sigură că o eventuală plombă o să reziste.

    RăspundețiȘtergere
  6. Lucianna - asta e problema, ca atunci cand prindem frica din cauza unui dentist neprofesionist, e cam greu sa ne ducem la un altul...Asa m-am dus si eu, pentru ca imi era imposibil sa mai stau asa. Si ma foooarte bucur ca ai reusit sa dai peste cineva calumea! Sper sa nu mai ai probleme

    RăspundețiȘtergere