luni, 23 noiembrie 2009

Cică "Un nou început!"

Mda....(asta e viziunea mea asupra alegerilor, asupra politicienilor şi asupra celor ce ne mint atunci când spun că vor schimba ceva în ţara asta!)...S-a mai dus un mandat, dezastruos, se anunţă altul, mai dezastruos! Sincer, nici măcar nu m-am dus la vot! Pentru ce să mă obosesc? Pentru unii cărora puţin le pasă într-adevăr de români...Vom avea un viitor "extraordinar" cu Geoană sau Băsescu la conducere! Ca să vedeţi hal de oameni, iată unul dintre mesajele electorale ale celor de la PSD: "- Trăiţi bine?
- Noi nu!
- Furam mai bine până-n 2004!"

Asta ca să vedem cu toţii ce tip de oameni alegem/votăm!!
Ruşine să le fie! Ruşine să ne fie!

P.S. : Tu ai votat?

11 comentarii:

  1. In politica nu exista rusine, se pare ca aceasta a disparut si din viata de zi cu zi, poate o sa o cautam in curand pe la muzee, dar in alte tari ca la noi se inchid ca nu mai au ce expune, au furat totul si de acolo.

    RăspundețiȘtergere
  2. bia,eu chiar am vrut sa votez...eu si alte sute de studenti care au stat la cozi interminabile,pt ca nimeni nu s-a sinchisit sa puna la dispozitie mai multe urne speciale pt "plebe".da dupa vreo 2 ore juma de stat la rand s-au inchis urnele,inainte ca mie sa-mi vina randu.asa ca eu si cu celelalte sute d studenti care chiar sperau ca votu lor sa "make a difference" ne-am intors la casele noastre...

    RăspundețiȘtergere
  3. al doilea sigur nu e de la PSD. Nu se faceam singuri de cacao, pentru ca psihologia inversa nu functioneala la cat e soricul de gros in tara noastra.
    (a se intelege ca sunt cu PSD :)) )
    trebuia totusi sa te duci la vot, parerea mea de studenta la UTCB care va merge si la una de politici :))

    RăspundețiȘtergere
  4. offtopic:
    Incepand cu luna decembrie, Movie Zone va prezenta mai multe filme pe tema Craciunului.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Ilana - din pacate pentru tine mesajul era al celor de la PSD...deci uite si tu pe cine ai votat:)))...am gasit posterul undeva prin Colentina si pe Mosilor

    RăspundețiȘtergere
  6. Ha, ha... Bia, ce naiba....doar nu esti asa inocenta? Tocmai asta-i faza... partea cu banner-ul e lipita PESTE afişele în care se luau de Băse... de cei pro-Băse. Ştiu ca au sigla lor (şi nu sunt chiar sigură că au voie), dar e un fel de drept la replică al PDL-ului.

    Însă, să nu crezi acum că ţin cu unu' sau cu altul. Eu nu imi exprim public alegerile politice, dar, vb unui tip de la radio 21: "Acum serios, tu pe cine ai vota, pe Dracu' sau pe tatal lui?"

    RăspundețiȘtergere
  7. @CherryPie - Initial si eu am crezut ca este un veritabil fake...dar s-a dovedit ca nu...Oricum, avem o tara plina de nesimtiti si hoti! Trebuie sa ne obisnuim cu ideea asta!

    RăspundețiȘtergere
  8. Tu chiar crezi că ei înșiși ar fi scris asta? A fost doar un alt contra-mesaj!

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu n-am votat.
    Stiu ca exista o tara (imi scapa numele acum) in care toata lumea e obligata sa voteze, alftel primesc amenzi maricele. Au avut un procent de 99% din populatie prezenta la vot :))
    Poate ca ar trebui sa fie si la noi asa... dar pana atunci... eu nu mai merg la vot...

    RăspundețiȘtergere