sâmbătă, 26 decembrie 2009

Uite vine...uite pleacă...!


Şi uite aşa vine Crăciunul...şi uite tot aşa trece Crăciunul...Cât l-am asteptat un an întreg şi nici nu l-am simţit cu adevărat. Poate exagerez, poate cer eu prea multe, poate am pretenţii prea mari dar înainte altfel era Crăciunul...Parcă a devenit totul atât de "comercial" încât am uitat cu adevărat valoarea acestei minunate sărbători...Să mă gândesc ce îmi amintesc eu de când eram micuţă: mirosul de cozonac fierbinte, de portocale, de sărmăluţe...filmele cu specific...un moş gras, roşu în obraji şi plin de cadouri, zăpadă din belşug şi săniuţe pretutindeni, un om de zăpadă care în fiecare iarnă primea alt nume şi alte hainuţe, colindători dornici să primească orice, nu să strâmbe din nas pentru că au primit 3-4 lei sau să arunce covrigii, bomboanele, dulciurile primite, bradul cât mai împodobit şi nu în ultimul rând faptul că este o sărbatoare religioasă, Naşterea Domnului...şi totuşi, nu pot să uit cum zilele trecute nişte aşa-zişi colindători au băgat repede banii în buzunar iar dulciurile primite le-au aruncat pe scara blocului...lipsă de respect şi educaţie...zău aşa!

Eh...gata cu melancolia,trebuie să ne resemnăm....Sărbători fericite şi numai bine!

P.S: îmi plăcea să cred în Moşu'...

vineri, 18 decembrie 2009

În sfârşit...zăpadăăă!...

Acum DA!...Acum pot spune că într-adevăr a venit iarna şi la noi...şi reuşeşte din toate punctele de vedere să se facă simţită...E frig, poate chiar ger, bate un vânt de nu îţi vine să te duci nici până la magazin, abia vezi la 2 metri în faţă, te ustură pielea pe care nu ai acoperit-o cu mănuşi, fular, caciulă, autostrada şi multe alte drumuri sunt inchise, întârzieri şi nu în ultimul rând accidente peste accidente....Dar cu toate astea, iarna este superbă. Iată dovada:





















P.S. :( Dacă aş fi avut aparatul la mine poate reuşeam să arăt cu adevărat cât de superbă e iarna....eh, tehnologia asta! :D

joi, 10 decembrie 2009

Ştiaţi că:


Am primit un mail cu o informaţie mai mult decât interesantă pentru oricine. În el scria ceva de genul: "Puţini sunt cei care ştiu că simbolul Parisului, celebrul Turn Eiffel, a
fost realizat după o tehnologie inventată în România de inginerul
Gheorghe Pănculescu. După ce a absolvit cursurile Politehnicii din Zurich, inginerul
Gheorghe Pănculescu ajunge să lucreze în cadrul companiei Eiffel, la
recomandarea marelui scriitor Vasile Alecsandri. "

Pe scurt, pe fiecare piesă de metal ce compune Turnul Eiffel scrie: "Made in Reşiţa - România".


Bravo Gheorghe Pănculescu, Bravo România!

marți, 8 decembrie 2009

Daca...

Cineva a spus odată o vorbă: "Bucătarul işi ascunde defectele sub frişcă, medicul sub pământ iar inginerul bineînţeles sub tencuială."...eu mi le ascund în spatele cuvintelor, faptelor iar pe unele chiar nu le ascund (că deh, mi le accept si insuşesc asa cum sunt)...Că tot veni vorba de defecte voiam să dau nişte exemple clare şi concrete cu privire la anumiţi politicieni...Dar ce rost are să mă mai agit? Şi aşa am votat degeaba pentru că în România se fură enorm din orice domeniu.
Revenind....

Tu ce faci ca să iţi ascunzi defectele?

marți, 1 decembrie 2009

"Beutură...beutură..."

Am găsit undeva scrisă chestia asta: "Drink - provokes the desire but takes away the performance!"....Şi atunci mă întreb, mai e adevărată reclama de la "Sânge de taur"? :))