marți, 24 noiembrie 2009

Let it snow, let it snow, let it snow...!



"Nu ştiu alţii cum sunt"...dar pentru mine piesa asta e perfectă pentru perioada ce urmează! ....Şi abia aştept să vină Crăciunul! (ştiu că e cam devreme dar copila din mine e nerăbdătoare...ce să-i faci?) :D

luni, 23 noiembrie 2009

Cică "Un nou început!"

Mda....(asta e viziunea mea asupra alegerilor, asupra politicienilor şi asupra celor ce ne mint atunci când spun că vor schimba ceva în ţara asta!)...S-a mai dus un mandat, dezastruos, se anunţă altul, mai dezastruos! Sincer, nici măcar nu m-am dus la vot! Pentru ce să mă obosesc? Pentru unii cărora puţin le pasă într-adevăr de români...Vom avea un viitor "extraordinar" cu Geoană sau Băsescu la conducere! Ca să vedeţi hal de oameni, iată unul dintre mesajele electorale ale celor de la PSD: "- Trăiţi bine?
- Noi nu!
- Furam mai bine până-n 2004!"

Asta ca să vedem cu toţii ce tip de oameni alegem/votăm!!
Ruşine să le fie! Ruşine să ne fie!

P.S. : Tu ai votat?

luni, 16 noiembrie 2009

Lecţii de viaţă 2

Începe să îmi placă facultatea asta tot mai mult cu fiecare zi. Surprinzător, ştiu, dar chiar aşa e. Vă întrebaţi de ce? Păi...datorită anumitor profesori care ne învaţă chestia asta sau altui profesor care ne învaţă cum să ne descurcăm pe şantier şi ce limbaj este adecvat oricărei situaţii întâlnite acolo; de exemplu: "Marş acasa, bip, dacă te mai prind beat, bip, bip,bip, a mamei tale " (mulţumesc Minky pentru că mi-ai reîmprospătat memoria!) :D...Aşadar, învăţăm şi lucruri utile în viaţă!

joi, 12 noiembrie 2009

Vise...visuri


Cu toţii visăm! Fie că e vorba de un vis dintr-o oarecare noapte, fie că e vorba de ceea ce aşteptăm de la viaţă. Eu, personal am visat azi-noapte că eram o omida (ce legătură are lucrul acesta cu mine habar n-am:))) şi nu orice omidă, ci una extremely hot :> ...iar în legătură cu ceea ce aştept de la viaţă: îmi doresc sa nu-mi doresc nimic, adică să am tot ceea ce vreau!
Tu ce vise ai? Dar visuri?

miercuri, 11 noiembrie 2009

A plecat...


Nu sunt o fană înrăită a filmelor clasice româneşti, dar sunt anumite secvenţe remarcabile, sunt anumiţi oameni-artişti de care suntem cu adevărat mândri! Unul dintre aceştia a fost, este şi va fi Gheorghe Dinica! Zilele trecute cineva spunea ceva memorabil: "Gheorghe Dinică a fost acolo atunci când Dumnezeu a împărţit talentul!"...şi a primit din plin. Drept dovadă, nu de puţine ori ne-a împărtăşit talentul prin rolurile sale extraordinare.
Va rămâne în sufletele celor ce l-au iubit pentru eternitate!

marți, 10 noiembrie 2009

Un fel de: "Asta`s eu!"


Am rămas oarecum aceeaşi ca şi aici. Doar că uneori am şi alte lucruri de spus, în afară de împărtăşit probleme (existenţiale) sexuale! Aşa că uraţi-mi un binemeritat "Bun Venit!" :D